Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

ALMANYA’DA VAHŞİ CİNAYET‼️

ALMANYA’DA VAHŞİ CİNAYET‼️
REKLAM ALANI
22.09.2021
A+
A-

ALMANYA’DA VAHŞİ CİNAYET‼️

“MASKE TAK DİYEN GENÇ KASİYER 49 YAŞINDAKİ BİR ERKEK TARAFINDAN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ!”

Almanya, Rheinland-Pfalz eyaletindeki İdar-Oberstein şehrinde bir benzin istasyonunda işlenen cinayeti konuşuyor.

Dün akşam saatlerinde bira almak için benzin istasyonuna gelen 49 yaşındaki bir kişi, maske takmadığı için kendisini uyaran 20 yaşındaki üniversite öğrencisi kasiyeri gözünü kırpmadan öldürdü.

Olay gecesi 6 kutu bira almak için benzin istasyonuna giren zanlı, kasiyerin maske takmadığı için uyarısı üzerine bira almadan evine gitti. Yaklaşık 1 saat sonra çenesine taktığı maskeyle ikinci kez benzin istasyonuna gelen zanlı, maske takması için bir kez daha uyarıldı. Zanlı bunun uzerine gözünü kırpmadan kasiyer gencin kafasına elindeki tabancayla sıkarak öldürdü.

KORONA PSİKOLOJİSİNİ BOZMUŞ

Cinayet sonrası geniş arama çalışmaları başlatan polis güvenlik kameralarına da yakalanan zanlıyı evinde tutukladı. Savcı Kai Führmann, kamerada yakalanan katilin, en ufak bir şekilde düşünmeden tamamen öldürme amacıyla kasiyerin kafasına sıktığını söyledi. Savcı, zanlının, ikinci kez benzin istasyonuna geldikten sonra maskeyi takması konusunda uyaran genç kasiyeri kasten öldürdüğünü belirtti.

Zanlı ilk ifadesinde koronayı ve salgınla mücadele kapsamındaki kısıtlamaları reddettiğini ve Korona salgının kedisinin psikolojisini bozduğunu belirtti.

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL-ALMANYA

REKLAM ALANI