Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN EYYÜBIYE’YE DESTEK SÖZÜ

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN EYYÜBIYE’YE DESTEK SÖZÜ
REKLAM ALANI
10.04.2022
A+
A-

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN EYYÜBIYE’YE DESTEK SÖZÜ

 

 

 

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eyyübiye Belediyesini ziyaret edip, İlçeye yapılması planlanan spor merkezleri, gençlik merkezi, salonlar ve sentetik çim saha yapımı için desteklerini iletti.

 

Şanlıurfa’ya gelen ve bir dizi incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Eyyübiye Belediyesini ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu’nu AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal’la karşılayan Başkan Kuş, İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bakan Kasapoğlu’na ziyarette, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abduurahman Kırıkçı, AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, İlçe Belediye Başkanları, Bakanlık Bürokratları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

Bakan Kasapoğlu’na ilçede yapılması planlanan, semt sahaları, sentetik çim sahalar, Gençlik Merkezleri, Kitap Otakları, Spor Salonları ve Kütüphane için destek isteyen Başkan Kuş’a, en kısa zamanda taleplerin yerine getirilmesi için çalışma başlatılması sözü verildi.

 

Bakan Kasapoğlu’na ilçeye yapılması planlanan çalışmalara sunacağı katkıdan dolayı teşekkür eden Başkan Kuş, daha sonra günün anısına Bakan Kasapoğlu’na plaket ve hediye sundu.

————————————————-

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=xTvZkoUXvdw

TELEVİZYONLAR İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://wetransfer.com/downloads/1880dc1df84e75ccc105c1ad4f574e0620220409093002/cd1477337816aae56899d34d4f874f7620220409093018/23d871

 

REKLAM ALANI