Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

BAŞKAN CANPOLAT’A KARŞIYAKA VE SIRRIN’DAN TAM DESTEK

BAŞKAN CANPOLAT’A KARŞIYAKA VE SIRRIN’DAN TAM DESTEK
REKLAM ALANI
24.03.2024
A+
A-

TARİH 24.03.2024
İLETİ NO 121
KONU BAŞKAN CANPOLAT’A KARŞIYAKA VE SIRRIN’DAN TAM DESTEK

BAŞKAN CANPOLAT’A KARŞIYAKA VE SIRRIN’DAN TAM DESTEK

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karşıyaka ve Sırrın mahallelerinde düzenlenen mahalle toplantılarında mahalle sakinleriyle buluştu. Başkan Canpolat, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye destekleri için Karşıyaka ve Sırrın mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ile birlikte Karşıyaka Mahallesinde Ali Yıldız ve Cuma Ülkünç tarafından düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Kalabalığın yoğun teveccühü ile karşılaşan Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında şunları söyledi:

Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir
“Karşıyaka Mahallemiz her zaman olduğu gibi yine AK Partinin yanında. Büyükşehir Belediyesinde Zeynel Abidin Beyazgül’ün, Haliliye’de Mehmet Canpolat’ın ve meclis üyelerinin yanında olduğunu bugün sokağa dökülerek ortaya koydu. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Karşıyaka’mızı ne kadar güzelleştirsek azdır. Karşıyaka’mızı güzelleştirmeye devam edeceğiz inşallah.

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı’da, AK Parti’ye verdikleri destekler için teşekkür ederek, “Maşallah Karşıyaka Mahallesi kararını vermiş. 31 Mart akşamı Karşıyaka, Allah’ın izniyle bütün sandıklarda AK Parti diyecek. Bundan şimdiden eminiz. Hem Haliliye ilçemizde, hem de Büyükşehir Belediyemize Ak Parti’ye olan olan desteginizi şimdiden hissediyorum” diye konuştu.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra Sırrın Mahallesinde Demirdal ailesinin düzenlediği ev toplantısına katıldı. Aileye destekleri için teşekkür eden Başkan Canpolat, mahallede son olarak Hasan Bulut tarafından düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir
Başkan Canpolat, AK Parti’ye katılan vatandaşlara rozet taktığı konuşmasında şunları kaydetti:
“Sırrın Mahallesi kardeşliğin yoğrulduğu, mayasının buradan atıldığı birlik ve beraberliğin sembolü her zaman devleti ile milleti ile hareket eden güzide bir mahallemiz olmuştur. Burada hiçbir zaman kavga gürültü olmaz. Burada her zaman kardeşlik olur ve barış olur bugün yine bizleri kabul ettiniz. Bizleri bağırınıza bastınız. Sizleri ne kadar teşekkür etsek azdır. AK Parti demek hizmet demek, hizmetin partisi demek. Bizler de hizmetin adaylarıyız, sizlerin hizmetkârıyız. 31 Mart‘ta inşallah güçlü desteginiz ile Sırrın’da bizleri birinci olarak çıkaracağııza inancımız tam. Sizlere hizmet etmenin gururunu yaşayacağız. Bugüne kadar hep hizmet ettik ve yine hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından Başkan Canpolat, mahalle sakinlerine AK Parti rozeti taktı.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

 

 

 

 

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

İnternet siteleri için link;

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 1800

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.