Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir”

“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir”
REKLAM ALANI
01.05.2022
A+
A-

“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir”
01.05.2022

 

 

Yazdır Yazıları Büyült Yazıları Küçült
“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Rabbime millet olarak bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamdediyorum. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

“Bayramın; ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Bir tarafta Ramazan’ı uğurlamış olmanın hüznü, diğer tarafta da insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci kalplerimizi dolduruyor. Rabbime millet olarak bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamdediyorum.”

Bayramların; birlik ve beraberliğin güçlendirildiği, ezelden ebede giden kardeşliğin yenilediği müstesna günler olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Bayram vesilesiyle, annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız yanında; yetimleri, öksüzleri, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, onların da gönüllerini almayı lütfen ihmal etmeyelim” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“HİÇ KİMSENİN BİZİ BÖLMESİNE, BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

“Bayram sevincini yaşarken; aynı vatan toprağını paylaştığımız hastaları, muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları, ülkemize sığınan mazlumları lütfen unutmayalım” uyarısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karşılığını Allah’tan bekleyerek Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara da yardım elimizi uzatalım. Varsın birileri kavgadan, kargaşadan bahsetsin. Varsın birileri, nefret söylemleriyle bayram sevincimize gölge düşürmeye çalışsın. Varsın birileri, çevremizdeki ateşi ülkemize taşımak için provokasyon peşinde koşsun. Biz bu tuzaklara asla düşmeyecek, hiç kimsenin bizi bölmesine, bizi birbirimize düşürmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Milletin tüm fertlerinden, bu Ramazan Bayramı’nı hangi kökene, inanca, meşrebe sahip olursa olsun, 85 milyonun kucaklaştığı, helalleştiği bir “büyük kardeşlik şölenine” dönüştürmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunu başardığımızda, aramızdaki dostluk ve kardeşliği güçlendirdiğimizde Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Mevla’dan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin önünü açmasını, ufkunu aydınlatmasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı

Bayram dolayısıyla yola çıkacak sürücülerden, hem kendilerinin hem sevdiklerinin hem de başkalarının canlarını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “güvenli bir yolculuk için ‘bayramınız kemerli olsun’ diyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını şu cümlelerle tamamladı: “Pençe-Kilit Harekâtı başta olmak üzere, bu bayram gününde vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve esenliği için sınırlarımız içinde ve sınırlarımız dışında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Vatandaşlarımızla birlikte yurt dışında yaşayan kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.”

Tüm Haberler

kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/136732/-bayramlar-birlik-ve-beraberligimizi-guclendirdigimiz-ezelden-ebede-giden-kardesligimizi-yeniledigimiz-mustesna-gunlerdir-

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI