Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

“Birleşik Rusya”: Novosibirsk’te “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisi açıldı

“Birleşik Rusya”: Novosibirsk’te “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisi açıldı
REKLAM ALANI
15.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”: Novosibirsk’te “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisi açıldı
2024,

Sergi 22 Eylül’e kadar açık kalacak
Sergide, NATO ülkeleri tarafından Ukrayna’ya askeri yardım olarak sağlanan 14 parça ekipman yer aldı: tanklar, piyade savaş araçları, zırhlı araçlar, ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Türkiye’de üretilen arazi araçları. “Rus silahlarının görkemine bir kez daha ikna olduk. Batı, iki buçuk yıldır Bandera rejimine bayraktarlar, mücevherler, yüksek marşlar ve leoparlar gibi silah “mucizeleri” sağlıyor. Bizi hiçbir şeyle korkutmadılar. Gördüğümüz gibi tüm bunlar Rus askerleri tarafından yapılıyor. Rus ruhu, herhangi bir Alman veya denizaşırı zırhından daha güçlüdür. Bu, tarihimiz tarafından defalarca kanıtlanmıştır ve bugün de kanıtlanmıştır,” dedi Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Novosibirsk bölgesi valisi Andrei Travnikov . Kuzey Askeri Bölgesi üyesi ve Novosibirsk Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili Sergei Konko , askerlerin cephede neye karşı savaştığını insanların görmesi gerektiğinden emin. “Düşman hafife alınmamalı; tüm gelişmiş ekipmanlara sahip. Savaş temas bölgesinde büyük hasara neden olur. Neden bu kadar uzun süredir mücadele ettiğimizi, adamlarımızın neden her gün canlarını verdiklerini soran herkese bu bir cevap ve öğretici bir mesajdır” dedi.

Sergilerin yanında Birleşik Rusya platformu kuruldu. Herkes Rusya’nın etkileşimli bir haritasını oluşturabilir, askeri personele dileklerini bir flipchart’a yazabilir – tüm bunlar bir “Dilek Kitabı” halinde derlenecektir. “Kahramanların Eşleri” sergisinin ön kısmında SVO katılımcılarının eşlerinin fotoğraflarını ve kocalarına yazdıkları mektupları görebilirsiniz. “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” aktivistleri, konuklara ülkenin tarihi hakkındaki bilgilerine ilişkin bir anket düzenliyor ve doğru yanıtlara ödüller veriliyor.

Sergide tüm günler, kamu kuruluşlarının, askeri-yurtsever gençlik kulüplerinin ve Novosibirsk şehrinin eğitim merkezlerinin katılımıyla, Kuzey Askeri Bölgeye yardım edecek projeler ve yurtsever programlar, ustalık sınıfları sunacak interaktif bir platform olacak. kamuflaj ağlarının dokunması, taktik sedyelerin yapılması ve askerler için sıcak tutan giysiler, çakmaktaşı ve hendek mumları, ilk yardım dersleri, FPV drone’ların ve insansız hava araçlarının kontrolü üzerine düzenlenecek.

Sergi, Pimenov Meydanı’nda 10.00-21.00 saatleri arasında herkese açık olacak.

“Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisinde izleyiciler diğer şeylerin yanı sıra Abrams tankını, M113 zırhlı personel taşıyıcılarını, Kirpi, Marder ve Bradley piyade savaş araçlarını, Mastiff zırhlı aracını ve Pinzgauer arazi tipini görebilirler araç. .

Rusya’da ele geçirilen NATO teçhizatının tek gezici sergisinin, Urallar Federal Bölgesi’ndeki tam yetkili temsilci olan Birleşik Rusya Genel Sekreteri vekili Vladimir Yakushev’in desteğiyle düzenlendiğini hatırlatalım. Serginin adı Birleşik Rusya’nın resmi sosyal ağlarının aboneleri tarafından seçildi. VK, Odnoklassniki ve Telegram’daki oylamaya 5,5 binden fazla kişi katıldı. Çoğunluk (neredeyse %40) “Gerçekte Güç – Gurur ve Zafer” başlığına oy verdi.

Hoparlör
Travnikov Andrey Aleksandroviç
Travnikov Andrey Aleksandroviç
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Novosibirsk bölge şubesi sekreteri, Novosibirsk Bölgesi Valisi, “Za Sambo” parti projesinin kamu konseyi başkanı
#Novosibirsk bölgesi
#Travnikov
#sergi
#askeri teçhizat
#SVO katılımcıları
#Paten
#ana sınıflar
#MGER
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vystavka-sila-v-pravde-gordost-i-pobeda-otkrylas-v-novosibirske

, , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.