Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

Birleşik Rusya, Vladimir Vladimirov’u Stavropol Bölgesi valisi seçimine aday gösterdi

Birleşik Rusya, Vladimir Vladimirov’u Stavropol Bölgesi valisi seçimine aday gösterdi
REKLAM ALANI
14.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Vladimir Vladimirov’u Stavropol Bölgesi valisi seçimine aday gösterdi
12 Haziran 2024

Bölge konferansında mevcut bölge başkanı ve parti şubesi sekreterinin adaylığı desteklendi
Vladimir Vladimirov, ileride birçok planın olduğunu vurguladı.

“En önemli şey Kuzey Askeri Bölge’ye destek sorununu çözmek, askerlerimize ve onları evde bekleyenlere yardım sağlamaktır. Ve tabii ki öncelik, Cumhurbaşkanının Hitapta belirlediği görevleri çözmektir” dedi.

Buna karşılık, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı Anna Kuznetsova , SVO katılımcıları ve ailelerine yönelik yardım programlarının Stavropol Bölgesi’nde halihazırda uygulandığını söyledi.

“Ayrıca bölge teşkilatı cepheye çok büyük yardım sağlıyor. Ayrıca “Genç Aile Evi” bölgesel programına da dikkat çekmek isterim. Daha fazla genç ailenin konut alabilmesi için koşullar yaratıyor. Üstelik sonraki her çocukla birlikte kendisine yapılan ödemelerin tazminatı da artıyor” dedi.

Anna Kuznetsova, bölgede yolların, parkların, kamu bahçelerinin ve sosyal tesislerin inşası gibi altyapı projelerinin hayata geçirildiğine dikkat çekti. Hepsi vatandaşların görüşleri dikkate alınarak oluşturulmuştur.

“Çocuklu ailelerin görüşlerini dikkate almak çok önemli, böylece sonradan herhangi bir şeyi yeniden yapmanıza gerek kalmaz. Aile Yılı, belirli bir ailenin, görünüşe göre ailenin korunması konusuyla ilgisi olmayan ihtiyaçlarının dikkate alınmasının gerekli olduğu bir zamandır” diye vurguladı Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı.

Eylül ayındaki Birleşik Oylama Günü’nde, Rusya Federasyonu’nun 42 kurucu biriminde 70 seçim kampanyası düzenlenecek. Seçim sonuçlarına göre yerel özyönetim organları da dahil olmak üzere 25 binden fazla görev yeri doldurulacak. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanacaklar – Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında ve yerel yönetimler için 10 toplu seçim kampanyasında seçimler yapılacak tutulacak. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ile 21 bölge başkanının doğrudan seçimleri yapılacak ve Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri yapılacak.

Hoparlör
Vladimirov Vladimir Vladimiroviç
Vladimirov Vladimir Vladimiroviç
Partinin Stavropol Bölge Şubesi Sekreteri, Stavropol Bölgesi Valisi
#Stavropol bölgesi
#Vladimirov
#Kuznetsova
#seçimler
#Vali
#adaylık
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-vydvinula-vladimira-vladimirova-kandidatom-na-vybory-gubernatora-stavropolskogo-kraya

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.