Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret etti

REKLAM ALANI

 

 

 

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Viranşehir İlçesinin Başarılı Belediye Başkanı AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Başkan Ekinci’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aktaş, Viranşehir Belediyesi’nin projelerine destek olabileceğini söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa Viranşehir ilçesine geldi. Teknik ekibi ile birlikte Viranşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Aktaş, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, meclis üyeleri, birim müdürleri ve başkan yardımcıları tarafından kapıda karşılandı.

Başkan Aktaş ve beraberindeki heyet, daha sonra başkanlık makamına geçti. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ziyarette; Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi tarafından yapılan, yapımı devam eden ve programa alınan yatırımlara ve hizmetlere ilişkin bilgilendirme yaparak, Viranşehir’in geleceğine yönelik projelerle ilgili gelinen son durumu anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ` da, belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’den bilgi aldığını belirterek, Viranşehir’in daha çok gelişmesi için işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ekinci, kendisine Kuran-ı Kerim hediye etti. Başkan Aktaş da, Ekinci’ye Bursa’ya özgü bir tablo hediye etti.
Şeref defterini imzalayan ve toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra belediyeden ayrılan Başkan Aktaş, daha sonra Eski Askerlik Şubesinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise Nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ve ziyadesiyle mutlu eden kıymetli başkanlarımıza ve beraberindeki heyete teşekkürlerimi sunuyorum.

Evliyalar Şehri Bursa’dan, Peygamber Şehri Şanlıurfa’mıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz Sn. Başkanım…

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. @Alinuraktas70, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. @zabeyazgul ve beraberindeki heyeti Alakonak Mahallemizde bulunan hanemizde ağırlayarak, ilçemizin değerli kanaat önderleriyle bir araya geldik ve gayet keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.