Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

HADİ ÖZTOP `TAN 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
04.06.2022
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Dünya genelinde çevre sorunlarının giderek artması sonucu doğal çevrenin korunması amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1972 yılında alınan bir kararla, 5 Haziran “Dünya Çevre Günü” olarak kabul edilmiştir.

İnsanlarda çevre kirliliğine yönelik farkındalık yaratabilmek ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirilebilmesi için her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Dünya Çevre Günü’, tüm insanlığın bugününü olduğu kadar geleceğini de yakından ilgilendirmektedir.

Çevre sorunlarıyla mücadelenin en önemli aşamalarından biri çevre sorunları konusunda çocuk yaşlardan başlayarak, toplumda farkındalığın oluşturulması ve tüm vatandaşlarımızın bu hususta bilinçlendirilmesidir. Bu nedenle, hem birey hem de toplum olarak çevre kirliliği ile mücadeleyi en üst düzeyde tutarak gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak en önemli görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın ‘Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, sağlıklı bir gelecek, temiz bir çevre ve mutlu günler diliyorum.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI