Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

Hastane inşaat malzemeleri ve sokak aydınlatmasının onarımı: Birleşik Rusya, bölge sakinlerinin taleplerinin çözülmesine yardımcı oluyor

Hastane inşaat malzemeleri ve sokak aydınlatmasının onarımı: Birleşik Rusya, bölge sakinlerinin taleplerinin çözülmesine yardımcı oluyor.

Hastane inşaat malzemeleri ve sokak aydınlatmasının onarımı: Birleşik Rusya, bölge sakinlerinin taleplerinin çözülmesine yardımcı oluyor
REKLAM ALANI
07.10.2024
A+
A-

Hastane inşaat malzemeleri ve sokak aydınlatmasının onarımı: Birleşik Rusya, bölge sakinlerinin taleplerinin çözülmesine yardımcı oluyor
2024,

Milletvekilleri ve parti aktivistleri SVO katılımcılarına ve ailelerine yardım sağlıyor
Mari El’de Birleşik Rusya milletvekilleri, yaralanan askeri personelin tedavi edildiği bir hastaneyi ziyaret etti. Binada yenileme çalışmaları olduğundan Birleşik Rusya üyeleri gerekli inşaat malzemelerini yanlarında getirdi.

“Orada tedavi ve rehabilitasyon gören hem hastane çalışanlarının hem de askeri personelin rahat, insana yakışır koşullarda tıbbi bakım sunabilmesini ve alabilmesini gerçekten istiyorum. Meslektaşlarımla birlikte tadilata katkıda bulunabildiğimiz için mutluyum. Hastaneyi ziyaret etmeye ve sorunların çözümüne yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi Yoshkar-Ola Milletvekilleri Meclisi Vekili Dmitry Denisov .

Saratov Bölge Duması milletvekili Yulia Litnevskaya, ZATO Svetly askeri hastanesindeki askerlere çocuklardan gelen hediyeleri ve mektupları teslim etti. Savaşçılara, “Bunu, sizin var olmanızın bizim için ne kadar önemli olduğunu anlamanız için yapıyoruz; gerçek savunucular, büyük M harfi olan adamlar, ülkemizin kendi ülkesini terk etmediğini kanıtlamış insanlar” dedi.

Lipetsk’in Matyrsky mikro bölgesinde Birleşik Rusya’nın yardımıyla sokak aydınlatması güncellendi. Milletvekili Alexander Kulakov, sorunu çözmek için 3 milyondan fazla ruble gönderdi. “Chereshnevaya Caddesi Gryazinskoye Otoyoluna çıkıyor. Yüzlerce mahalle sakini her gün toplu taşıma duraklarına ulaşmak için bu yolu kullanıyor. Nadezhda TOS başkanı Natalya Trubnikova , aydınlatmanın artık sadece caddede değil, aynı zamanda orman kuşağından geçen yol kısmında da olması iyi bir şey” dedi .

Talimatların bir parçası olarak Matyrskoe’de yolun Kültür Evi’nin yanındaki bölümünü de güncellemeye karar verdiler: otoparktaki, evlerin girişlerindeki ve özel sektör girişindeki asfaltı değiştirdiler.

Voronej’de parti aktivistleri yerel bir tarih kütüphanesi forumunun düzenlenmesine yardım etti. Birleşik Rusya kamu destek merkezinin sitesinde gerçekleşir. “Merkezi kütüphane sistemiyle bir buçuk yıldır işbirliği yapıyoruz ve çok güzel sonuçlar getiriyor. Bölge sakinlerine yönelik yakın işbirliği ve ilginç etkinlikler için Kültür Bakanlığı’na çok teşekkür ederiz,” diye belirtti genel merkez başkanı, Voronej Bölge Duma Yardımcısı Marina Andreychuk .

Rostov-on-Don’da Birleşik Rusya milletvekili Rajiv Mirzaliev, Matveev ailesinin yeni konutlara taşınmasına yardım etti. Aile, Narimanov Caddesi’nde bir kısmı çöken bir apartmanda yaşıyordu. Daha önce Birleşik Rusya, acil durum mağdurlarının himayesini üstlenmişti. Şehir yetkilileri, sağlık imkanları sınırlı olan Lyudmila Nikolaevna ve oğluna kalıcı konut sağladı. Rajiv Mirzaliev, asistanlar ve Birleşik Rusya aktivistleriyle birlikte mobilya ve ekipmanların taşınmasına ve teslimatına yardımcı oldu.

Hoparlör
Litnevskaya Yulia Mihaylovna
Litnevskaya Yulia Mihaylovna
BİRLEŞİK RUSYA partisinin “Tarihsel Hafıza” projesinin bölge koordinatörü Saratov Bölge Duması milletvekili
#Mari El Cumhuriyeti
#Saratov bölgesi
#Voronej bölgesi
#Rostov bölgesi
#Lipetsk bölgesi
#bölgeler
#ERyardım eder
#Denisov
#Litnevskaya
#Kulakov
#Andreyçuk
#Mirzaliev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/strojmaterialy-dlya-gospitalya-i-remont-ulichnogo-osvesheniya-edinaya-rossiya-pomogaet-reshat-obrasheniya-zhitelej-v-regionah

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.