Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

Krasnodar’daki “Birleşik Rusya” “Aile Mutluluğu Akademisi” projesini başlattı

Krasnodar’daki “Birleşik Rusya” “Aile Mutluluğu Akademisi” projesini başlattı
REKLAM ALANI
07.07.2024
A+
A-

Krasnodar’daki “Birleşik Rusya” “Aile Mutluluğu Akademisi” projesini başlattı

2024,

Büyük ve güçlü bir aile kurmayı başaran insanlara adanmıştır.
Aile, Sevgi ve Sadakat Günü arifesinde Krasnodar Şehir Duması milletvekili Galina Glushchenko, önde gelen ailelerin gençlerle güçlü aile ilişkilerinin sırlarını paylaştığı bir dizi etkinlik başlattı.

Talk show formatındaki ilk toplantıda 30 kişi bir araya geldi. Dört büyük aile, aile mutluluğunun sırlarını paylaştı.

Her çift, nasıl tanıştıklarını ve evliliklerindeki zorluklarla nasıl başa çıktıklarını anlattıktan sonra, sandıkları doldurdukları bir parşömen üzerine evlilik mutluluğunun reçetelerini yazdılar. Etkinlikler dizisinin tamamlanmasının ardından bir sonraki Aile, Sevgi ve Sadakat Günü için bu kayıtlara dayanarak tematik bir kitap yayınlanacak.

Toplantının sonunda konuklara büfe ikramı, yaratıcı ekibin performansı ve ödül töreni yapıldı. Ailelere, ailelerinin anısını saklayabilecekleri “Family Chronicle – Family Tree” albümü hediye edildi.

Mümkün olduğunca çok sayıda güçlü ailenin, güçlü ve mutlu bir aile yaratmanın sırlarını paylaşabilmesi için “Aile Mutluluğu Akademisi” toplantılarının aylık olarak yapılmasına karar verildi.

Lider Galina Glushchenko, “Herkes bir ‘Genç Aile Kulübü’ oluşturma fikrini destekledi ve orada mutlu bir aile hayatıyla ilgili tavsiyelerimizi ‘düğün öncesi çeyiz’ olarak aktaracağız” dedi. UP.PRO uygulamasının Krasnodar Bölgesi Şehir Duması milletvekili.

Hoparlör
Gluşçenko Galina Vladimirovna
Gluşçenko Galina Vladimirovna
BİRLEŞİK RUSYA Partisi’nin Krasnodar Şehir Duması’ndaki fraksiyonunun üyesi
#Krasnodar bölgesi
#bölgeler
#Aile, Sevgi ve Sadakat Günü
#Gluşçenko
#proje
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-v-krasnodare-dala-start-proektu-akademiya-semejnogo-schastya

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.