Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

Mahaçkale’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle engelli çocuklara yönelik Dinopark gezisi düzenlendi

Mahaçkale’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle engelli çocuklara yönelik Dinopark gezisi düzenlendi.

Mahaçkale’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle engelli çocuklara yönelik Dinopark gezisi düzenlendi
REKLAM ALANI
08.10.2024
A+
A-

Mahaçkale’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle engelli çocuklara yönelik Dinopark gezisi düzenlendi
2024,

Etkinlik “Diana ile İyilik Yap” projesi kapsamında düzenlendi
Kelebek çocukları için bu yıl Dinopark alanına altıncı son gezi düzenlendi. Yardım etkinliğine 35 çocuk ve anneleri katıldı.

Çocuklara yönelik eğlence programı düzenlendi ve öğle yemeği düzenlendi. Ayrıca diş hekimliği hizmetlerine ilişkin sertifikalarla da ödüllendirildiler.

Toplamda, bu yılki bu eylem serebral palsili, Down sendromlu, otizmli, kelebek çocuklar ve kanserli çocuklar olmak üzere 300’den fazla özel çocuğu etkiledi.

“Do Good with Diana” projesinin kurucusu Diana Osmanova, tatilin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Özellikle Birleşik Rusya partisini, partinin Mahaçkale yerel şubesini, Vito-Viano Dağıstan Otomobil Kulübü’nü, Mitsubishi Pajero Otomobil Kulübü’nü, Dağıstan Benzin İstasyonları Birliği başkanı Yusup Charaburaev’i, Dental Grace’i özellikle belirtmek isterim. Özel bir çocuğun her annesine dişhekimliği hizmetlerinin sağlanması için 20 bin ruble sertifika veren diş kliniği ve tabii ki gönüllüler. Bu yılın gezileri tamamlandı ama biz bu çocuklara yönelik tatilleri ve ilgiyi farklı formatta düzenlemeye çalışacağız” diye konuştu.

#Dağıstan Cumhuriyeti
#bölgeler
#Osmanova
#çocuksovz
#engelliçocuklar
#tatiller
#hayır kurumu
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-mahachkale-pri-podderzhke-edinoj-rossii-dlya-detej-s-ovz-organizovali-poezdku-v-dinopark

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.