Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

MEHMET DANAOĞLU `NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

MEHMET DANAOĞLU `NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
19.07.2021
A+
A-

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Danaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevinç ve güzelliklerin manevi duygular ile yoğun bir şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramına daha sağlık, huzur ve esenlik içerisinde ulaşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

Kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayan Kurban Bayramı, insan olarak yaşadığımız her anın kıymetini bilerek yaşamayı bizlere hatırlatmanın yanı sıra merhamet ve paylaşmanın kutsiyeti gibi sayısız hikmetleri barındırmaktadır.

İnsanları günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştıran bayram günleri, toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir. Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Nizipli ve Gaziantepli hemşerilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, bayram günlerinin sevinçlere, mutluluklara vesile olmasını diliyor, tüm halkımızın sevdikleri ile birlikte sağlık, huzur ve esenlik dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

EMİN YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI