Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

“Rusya’nın Gücü” yaz maratonu kapsamında Ulyanovsk ve Saransk’ta kutlama ve futbol turnuvaları düzenlendi

“Rusya’nın Gücü” yaz maratonu kapsamında Ulyanovsk ve Saransk’ta kutlama ve futbol turnuvaları düzenlendi
REKLAM ALANI
05.06.2024
A+
A-

“Rusya’nın Gücü” yaz maratonu kapsamında Ulyanovsk ve Saransk’ta kutlama ve futbol turnuvaları düzenlendi

2024

Ülkede 1 Haziran’da başladı
Ulyanovsk’ta, Orion spor ve rekreasyon merkezinde, Kuzey Askeri Bölge Kahramanı Alman Smirnov’un anısına adanan bölgesel bir kudo şampiyonası düzenlendi . Turnuva ödülleri için farklı yaşlardaki kız ve erkek öğrenciler yarıştı.

“Rusya’nın Gücü spor maratonunun bir parçası olarak bugün oldukça sorumlu ve ciddi bir etkinlik düzenliyoruz. Turnuvaya yaklaşık 150 çocuk katılıyor. Kahramanın anısını onurlandırmak için toplandık ve elbette bu tür büyük spor turnuvaları düzenleyerek her zaman daha iyi olmaya çalışıyoruz, her zaman kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz” dedi “Çocuk Sporları” bölge koordinatörü Dmitry Kochkarev. Yarışmanın açılışında parti projesi .

Rusya Federasyonu silahlı kuvvetlerinin bir parçası olarak Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından itibaren Alman Smirnov, Gostomel, Kherson, Irpen ve Svatovo-Kremennaya hattındaki düşmanlıklara katıldı. Savaş görevleri sırasındaki cesareti ve cesareti nedeniyle kendisine, ölümünden sonra “St. George Haçı” nişanı ve Cesaret Nişanı verildi.

Saransk’ta “Rusya’nın Gücü” yaz maratonu Mordovia Arena stadyumunda düzenlenen futbol festivaliyle açıldı. Yarışma programında çocuk takımları arasında bir turnuva, fotoğraf çekimi, futbol müsabakaları ve aile takımları için aktiviteler, engelli çocuklar için ustalık sınıfının yanı sıra Shumbrat futbol kulübü ve RFU elçilerinin katılımıyla bir gala maçı yer aldı. Herkes seçkin futbolcular “Lev Yashin” hakkında film izleyebildi. Hayallerimin kalecisi”, “Streltsov”.

“Şu anda cumhuriyette 64 saha hazırlandı, maraton sırasında sayıları artacak. Aile spor yarışmalarının düzenlenmesi, engelli insanlar için spor sahaları düzenlenmesi ve satranç turnuvaları düzenlenmesi planlanıyor,” dedi United Rusya’nın proje faaliyetleri ve gençlerle çalışma bölge şubesi sekreter yardımcısı, United bölge konseyi başkanı Natalia Andryushechkina Rusya destekçileri.

 

Hoparlör
Kochkarev Dmitry Gennadievich
Kochkarev Dmitry Gennadievich
Çocuk Sporları projesinin bölge koordinatörü; VI. toplantıya katılan Ulyanovsk Şehir Duması milletvekili; MBU DOOC “Orion” Direktörü
#Mordovya Cumhuriyeti
#Ulyanovsk bölgesi
#Rusya’nın Gücü
#maraton
#bölgeler
#çocuk sporları
#partiprojeleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-ulyanovske-i-saranske-v-ramkah-letnego-marafona-sila-rossii-proshli-turniry-po-kudo-i-futbolu

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.