Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE `DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE `DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
09.04.2022
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, yayınladığı kutlama mesajında; Gücünü kanunlardan, desteğini milletten alan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğinin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet vermektedir.

Zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla, üstlendiği her görevi başarıyla yerine getiren emniyet mensuplarımız, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, kanunların uygulanmasını sağlamak, kamu düzenini muhafaza etmek, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sürdürmeleri için özveriyle çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde olması, polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi ile mümkün değildir. Kamu düzeninin sağlanması, toplumda huzur ve güvenin sürdürülebilmesi için, vatandaşlarımızın da emniyet güçlerimize yardımcı olması gerekmektedir.

Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de üstün bir görev anlayışı ile fedakârca salgınla yapılan mücadeleye destek veren Polis Teşkilatımızın gayretleri takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde görev yapan başta polisler olmak üzere, bütün Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutlar, görevleri başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize, görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI