Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa °C

TÜMKUV GAZİANTEP İL BAŞKANI CENGİZ GİDER TÜMKUV `UN PROJELERİ ANLATTI

TÜMKUV GAZİANTEP İL BAŞKANI CENGİZ GİDER TÜMKUV `UN PROJELERİ ANLATTI
REKLAM ALANI
11.09.2023
A+
A-

TÜMKUV GAZİANTEP İL BAŞKANI CENGİZ GİDER TÜMKUV `UN PROJELERİ ANLATTI

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Gaziantep İl Başkanı İş İnsanı Cengiz Gider, Türk Milli Kuvvetler Vakfı’nın projelerini Deneyimli Gazeteci Abdullah Yiğit `e anlattı.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Gaziantep İl Başkanı Cengiz Gider Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ŞİMGA, Türk Milli Kuvvetler Vakfı’nın projelerini şu ifadelerle açıkladı;

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ŞİMGA. Kamuoyuna Duyuruları:

Türk Milli Kuvvetler Vakfı’nın tanımı, amaçları, kuruluş nedenleri ve gayelerini üst başlıklar halinde zaman zaman paylaştık, ifade etmeye çalıştık. Kısmen de olsa anlaşıldığımız inancıyla şimdide projelerimizi ifade etmeğe çalışacağım.

Türk Milli Kuvvetler Vakfı’nın üst başlık olarak projelerini sıralamak gerekirse;

1) Seçilen pilot bölgelerde genetiği bozulmamış yerli tohumlarımızla ve toprak ıslahıyla Tüm Türkiye’ye yetecek miktarda üretim kapasitelerine sahip Tarım Projelerimizi acilen hayata geçirmek.
2) Devletine ve Milletine üst düzeyde hizmet etmek için yetiştirilmiş lakin dış gücler ve düşmanlar tarafından hedef alınarak akıl ve ruh sağlığı bozulmuş veya uyuşturucu batağına düşmüş veya düşürülmüş TÜRK evlatlarının tedavisi amaçlı sadece Türk hekimlerinin görev yapacağı 120 yataklı tam teşekkülü 7 adet hastene .

3) Kimsesiz kalmış başta Şehit ve Gazi’lerimizin her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağı 7 adet yaşlılar ve kimsesizler yurdu.

4) Kimsesiz kalmış veya yardıma muhtaç başta Şehit ve Gazilerimizin emanetleri olan yavrularımızın ve Türk evlatlarımız eğitim öğrenim ihtiyaçlarınında karşılanacağı, kendi alanlarında ihtisas sahibi Türk Öğretmenlerimizin gireceği etüdlerle desteklenen 7 adet yatılı yurtlar kurmak.
5) 81 ile her gün açık olacak şekilde aş evleri kurmak
6) Enerji projelerimizle, bölgesel kurulacak santraller sayesinde TÜRK Milletine bedelsiz bedava elektrik enerjisi sağlayabilmek.
7) Ordumuzun ve Güvenlik Güçlerimizin hizmetine sunulmak ve şehit sayımızı en asgari düzeye çekmek amaçlı;
7/A) Kurşun geçirmez antibakteriyel, sıcak ve soğuk geçirmez, yanmaz ve renk değiştirebilen kumaş üretmek!
7/B) Termal Kameraya yakalanmayan askeri kıyafetler üretmek!
7/C) Radara yakalanmayan ve asla düşürülemeyen şeffaf sınırsız süre havada kalabilen sınır gözetleme balonları üretmek!
7/D) Askeri personeli taşıyan araçların içine asla yanmayan ve kurşun geçirmeyen nanolif teknolojili özel fanuslar üretmek. Araç kül olsa bile içindeki personele hiçbir şey olmuyacak biçimde!

7/E) Şu an buradan açıklayamayacağız onlarca üst düzey projeler!
8) Yardıma muhtaç Türk Ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kaynakları sağlıyacak ticari getirileri yüksek işletmeler ve fabrikalar kurmak.
9) Türkiye’ de unutulmuş bakımsız veya yok olmaya yüz tutmuş (örnek Ersizler Şehitliği) tüm şehitliklerimizi restore edip HAK ETTİĞİ şekle getirmek ve yaşatmak.
10) Türk gençlerimizi aldıkları eğitim ve tecrübeleri doğrultusunda layık oldukları iş alanlarına yerleştirmek, olmayan iş dallarını kurup bu gençlerimize teslim etmek! İşsiz tek bir TÜRK GENCİ dahi bırakmamak.
11) 81 ilde sokak hayvan barınakları kurmak ve yaşatmak, pati dostlarımıza kulübeler inşa edip her gün yem ihtiyaçlarını karşılamak ve bu görevi yapacak personelleri oluşturmak.

Sivil Savunma ekipleri, özel eğitim kampları, gençlerimize yönelik yüzlerce projeler, destekler ,spor kompleksleri ve buradan saymakla bitiremeyeceğim çalışmalar Yüce TÜRK Devletimize Aziz TÜRK Milletimize hizmet için var olan Türk Milli Kuvvetler Vakfı’nın hedeflerinden , projelerinden bir kısmıdır.
Arz ederim.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.